Om BliRen

HVEM ER VI
BliRen produserer og selger kjemiske produkter for bilpleie, rengjøring og tilbehør. Kun stoffer av høy kvalitet brukes. 

HVORFOR VI ER BEST
BliRen.no er Norges største nettbutikk innenfor produkter for bilpleie, rengjøring og tilbehør. Etter lang tids planlegging er nå tiden klar for en ny tid innen vår bransje i Norge. Vi vil forsøke å være den beste aktøren og best i klassen på alle måter. Vi er her for å lette handelen din.

VI ER PÅLITELIGE
BliRen.no er stolt av å være produsent av produkter og utvikler av innovative kjemiske produkter. For ulike markeder oppnås maksimal vaske effekt ved å velge de best egnede kjemiske forbindelsene. Råvarer testes i alle stadier av produksjonen fra det øyeblikket de mottas til det øyeblikket det endelige produktet kommer på markedet.

VI ER FLEKSIBLE
Vi er i stand til å tilby produkter i samsvar med kundenes krav og behov. Det er mulighet for å endre produkt sammensetning, oppskrifter og separate komponenter for at sluttproduktet skal overgå forventningene. Ulike emballasje er tilgjengelig, samt et bredt utvalg av farger og dufter.

SELSKAP
BliRen er et Norsk aksjeselskap med adresse og lager i Oslo.

Bli Ren AS
Org nr: 930 103 837

Hvis du ønsker å kontakte en av våre hyggelige kundebehandlere med forslag, produktønsker eller ris og ros, kan du sende en e-post til kundeservice på bliren@bliren.no.

Logg inn

Glemt passord?

Har du ingen konto ennå?
Lag konto